Body Kit: Vartalonhoitopakkaus

105,00 

Kuvaus

Vartalonhoitopakkaus sisältää kaikki tuotteet joiden avulla pidät vartalon ihon hyvinvoivana ja kimmoisana!

Body Kit sisältää: Meriruohosuihkushampoon, Ihonhoitoöljyn sekä Avokadobalsamin.

Näiden tuotteiden avulla pidät ihosi hyvin voivana ja kosteutettuna!

IHONHOITOÖLJY

NOURISH ME: Ihonhoitoöljy

Hoitava koko vartalon öljy!

Ravitseva ihonhoitoöljy on uutettu vehnänalkiosta ja vehnänjyvien kuorista. Erinomainen ihonhoitoöljy, joka sisältää myös auringonkukka- ja avokadoöljyä. Ravitsee ihoa syvältä. Ihonhoitoöljyn tehokkaat ja stimuloivat raaka-aineet tekevät ihosta pehmeämmän ja siitä tulee nuorekkaampi! Ravitseva öljy käy myös hiuksille ja päänahalle sekä intiimihygienian hoitoon. Mieto ja hellävarainen öljy käy myös vauvanhoitoon. Ihonhoitoöljy on ylellinen ja tuoksuva monipuolinen koko perheen öljy!

Kaikille ihotyypeille.

100% vegaaninen.

MERILEVÄSUIHKUSHAMPOO

CLEANSE ME: Suihkushampoo

Ylellinen suihkushampoo!

Merileväsuihkushampoo on täyteläisen kermainen vartaloshampoo. Sen tarkoin harkittu koostumus auttaa säilyttämään ihon ainutlaatuisen suojamekanismin sekä kosteuden ja elinvoimaisuuden. Merilevällä on ihon toimintaa tasapainottava ja atsuleenilla ihoa rauhoittava vaikutus.  Suihkushampoo puhdistaa ja ravitsee ihoasi hellävaraisesti kosteuttavalla vaahdolla, joka jättää ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi.

100% vegaaninen.

AVOKADOBALSAMI

SOFTEN ME: Vartalobalsami

Pehmentävä vartaloemulsio!

Avokadobalsami on miellyttävän tuoksuinen ja nopeasti imeytyvä kosteusbalsami vartalolle päivittäiseen käyttöön. Sisältää avokadoöljyä, joka ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa rauhoittaen ja suojaten ihoa.  Avokadobalsami on kevyt ja hyvin ihoon imeytyvä. Tämä voide antaa ihollesi silkinpehmeän suojan ja hyvänolontunteen koko päiväksi.

Avokadouute rauhoittaa ja vahvistaa ihon omia luontaisia suojaavia toimintoja, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja joustavuutensa. Miellyttävän mieto, ylellinen tuoksu!

100% vegaaninen

Käyttöohje: Levitä puhtaalle iholle suihkun tai kylvyn jälkeen tai aina kun ihosi kaipaa kosteutta.