Marja Entrichin historia

Marja Entrich syntyi Latviassa 1905. Hän kouluttautui ihoterapeutiksi 1925 Helena Rubinsteinin kuuluisassa koulussa Pariisissa ja työskenteli vuosia parhaissa salongeissa Ranskassa, Saksassa ja Tel Avivissa Israelissa. Hänellä oli vankka ammatillinen tietämys ja intohimo luoda laadukasta ihonhoitoa.

Marja Entrich huomasi jo nuorena, että kasvisruokavalio tuntui hänestä paremmalta ja se vaikutti myös hänen näkemyksensä ihonhoitotuotteista. Hän päätti jo varhain, että kaikki Marja Entrichin tuotteet sisältävät vain korkeimman luokan kasviraaka-aineita.

Hän myös päätti, ettei Marja Entrichin tuotteita saa testata eläimillä.

Entrich uskoi luonnontuotteista kehittämiensä voiteiden voimaan ja perusti oman laboratorion. Se keskittyi kehittämään kasvipohjaisia kosmetiikkatuotteita, joiden huomattiin edistävän ihon omaa toimintaa, kimmoisuutta ja kuulautta.

Entrich on saanut kaksi merkittävää kosmetiikka-alan tuotepalkintoa, joita pidetään kosmetiikka-alan Oscareina. Näistä ensimmäinen myönnettiin hänelle jo vuonna 1957 ja toinen vuonna 1989.

Marja Entrich Oy yritys tänäpäivänä.

Marja Entrich on ainoa henkilö maailmassa, jolle on myönnetty Cidescon kultamitali kahdesti, : vuonna 1957 hänen hierontamenetelmästään ja vuonna 1989 Ateenassa uraauurtavasta työstään ihon- ja kehonhoidossa.
(Cidesco = kansainvälinen ihoterapeuttien järjestö.)