Seerumi 15 ml
(sis. hyaluronihappoa)

54,90 

Kuvaus

REHYDRATE ME: SEERUMI

Nuoruuden seerumi ikääntymistä vastaan!

Ihon vanheneminen ilmenee ryppyinä, ihohuokosten suurentumisena, ihon värin muuttumisena, ohentumisena ja veltostumisena. Ihon pinnassa ilmenevät merkit johtuvat ihon alemmissa kerroksissa tapahtuvista muutoksista, joita ovat elastiinin ja kollageenin vähentyminen sekä verenkierron heikentyminen.

Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ja estää ihon kuivumista. Hyaluronihappo toimii myös niin sanottuna anti-age -aineena: sillä on juonteita ja ryppyjä häivyttävä vaikutus. Se saa ihon näyttämään sileämmältä, jolloin iho näyttää myös nuoremmalta. Seerumi tekee ihosta sileämmän ja kiinteämmän.

Seerumi aktivoi ihon uudistumista: rypyt ja juonteet näyttävät pehmeämmiltä, iho tuntuu joustavalta ja kiinteämmältä. Tämä on todellinen nuoruuden seerumi, jota kannattaa testata!

Kaikille ihotyypeille. Sopii päivä- ja yökäyttöön. 100% vegaaninen.

Käyttöohje: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle kasvoveden jälkeen aamuin/illoin ennen kosteusvoidetta. Tehosta vaikutusta levittämällä seerumin päälle suosikki ME:n kosteusvoidettasi tai kasvoöljyä.

INCI: Aqua, Glycerin, SaccharideIsomerate, Glycoproteins, Glutamic Acid, Valine, Threonine, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siligua (Locust Bean) Gum, Caprylyl / Capryl Wheat Bran / Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran / Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate