Tehohoitopakkaus

113,00 

Kuvaus

Marja Entrichin tehohoitopakkaus sisältää kuorintavoiteen, puhdistavan naamion sekä avokadoöljyn.

Säännöllinen viikottainen ihon kuorinta sekä naamiohoito auttaa ihoa pysymään elastisena sekä hyvinvoivana. Avokadoöljy on osa päivittäistä ihonhoitoa mutta, voit myös levittää ravitsevan avokadoöljyn naamion alle. Ensin kuorit ihon kuorintavoiteella, sen jälkeen sivelet iholle ja decolteelle avokadoöljyn ja tämän jälkeen levitä naamio kasvoille.  Ihonhoitorituaali kannattaa ottaa mukaan esim. lauantain saunomiseen mukaan. Se uudistaa ja kirkastaa ihoasi ja se on vastaanottavainen ravitseville voiteille!

Tehohoitoa voit täydentää ihotyyppisi mukaan esim. Eco-Argan tai Bio-Erikoisvoiteella.  Seerumi myös on aivan ihanteellinen ihonkosteuspommi! Näitä päivittäin käyttämällä ihosi pysyy hehkeänä ja hyvinvoivana.

Tehohoitopakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Kuorintavoide

Hellävarainen kasvojen kuorinta-aine. Avaa ihohuokoset ja poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kirkastaen ihoa. Merilevän uutteet virkistävät ihosi toimintoja ja edistävät ravinnon ja kosteuden imeytymistä.

Käyttöohje: Hiero pyörivin liikkein hieman kostutetulle iholle. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja pese haalealla vedellä pois. Toista käsittely viikottain.

Puhdistava naamio

Sisältää syväpuhdistavaa valkosavea, joka ehkäisee epäpuhtauksien ja tulehduksien syntyä iholla sekä hunajaa, joka aktivoi ihon uusiutumista nopeuttavia entsyymejä. Poistaa harmautta tehden ihostasi kirkkaan, kuulakkaan ja sametinpehmän.

Käyttöohje: Levitä hyvin puhdistetulle iholle paksu kerros kerran viikossa.Voit laittaa naamion alle tehosteeksi ravitsevan öljyn (esim.Avokadoöljy). Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, huuhtele.

Avokadoöljy

Avokadoöljy puristetaan kokonaisesta avocadosta. Öljyssä on 17 hivenainetta ja 13 mineraalia. Näiden lisäksi A-, E- ja D-vitamiinia.
A-vitamiini tasapainottaa ihon omaa rasvatuotantoa, vahvistaa ja suojaa ihoa.
E-vitamiini on ihon kauneusvitamiini jokavilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja pehmentää ihoa.
D-vitamiini on ihon rakennusvitamiini, aktivoi ihon uusiutumista –kuolleet ihosolut korvaantuvat uusilla ja elinvoimaisilla.
Avokadoöljy vahvistaa couperosa-ihoa, häivyttää maksaläikkiä ja estää uusien muodostumista!
Ihanteellinen suoja iholle myös talven viimaan ja pakkasiin.

Käyttöohje: Käytä päivittäin kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Käy myös hyvin naamion alle ravitsemaan ihoa!