Moisture ME kit

105,00 

Kuvaus

Moisture ME! 

Kosteuttava Tuotepakkaus sisältää: Auringonkukkapuhdistusöljyn, Vehnänalkiovoiteen sekä Vehnänalkioöljyn. 

AURINGONKUKKAÖLJY

WASH ME: Puhdistusöljy

Hellävarainen öljypohjainen kasvojen puhdistusaine kuivalle iholle, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, lian ja meikin jättäen ihon sileäksi ja säteileväksi. Auringonkukkaöljy sisältää tärkeitä antioksidantteja sekä A- ja E- vitamiinia, jotka edistävät ihosi elinvoimaisuutta ja verenkiertoa.

100% vegaaninen.

Käyttöohje: Hiero öljyä kasvoille ja kaulalle kevyesti pyörivin liikkein 2-3 minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

VEHNÄNALKIOVOIDE

NOURISH ME: Yövoide

Vehnänalkiota sisältävä yövoide, joka kosteuttaa aktiivisesti ihoa. Vehnänalkio on runsas antioksidanttien ja vitamiinien lähde, joka rauhoittaa ja rauhoittaa ihoa tulehduksia ehkäisevin vaikutuksin. Avokado- ja jojobaöljyn antioksidantit suojaavat ja uudistavat ihoa. Jättää ihon syväkosteutetuksi ja auttaa säilyttämään sen kimmoisuuden ja luonnollisen kosteustasapainon.

Ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle.

(lampun kuva) Vehnänalkiovoide on yksi ensimmäisistä voiteista jonka Marja Entrich kehitti!

100% vegaaninen.

Käyttöohje: Levitä iholle iltaisin puhdistuksen jälkeen.

VEHNÄANALKIOÖLJY

NOURISH ME: Kasvoöljy

Ravitseva öljy!

Vehnänalkioöljy on vehnänalkiosta ja vehnänjyvän kuoresta uutettu ravintoöljy, joka sisältää myös auringonkukka- ja avokadoöljyä, joista iho saa runsaasti E-vitamiinia joka on superantioksidatti ihon hoidossa! Vehnänalkioöljyllä on hoitavia, suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Kasvoöljyn aktiiviset ja elvyttävät raaka-aineet saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja näyttämään nuorekkaammalta!

Suositellaan kuivalle ja ravintoköyhälle iholle. Käy myös kuuriluontoisesti kaikille ihotyypeille pehmentämään ja hoitamaan ihoa.

100% vegaaninen.

Käyttöohje: Levitetään puhdistetulle iholle aamuin illoin.