Tuotepakkaus kuivan ihon hoitoon

119,00 

Kuvaus

Luxus tuotepakkaus sisältää:

Auringonkukka puhdistusöljyn, Seerumin sekä avokadoöljyn.

Auringonkukkapuhdistusöljy on vesiliukoinen ja hellävarainen sinun ihollesi! Soveltuu erityisesti kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön. Poistaa tehokkaasti silmämeikin ja lian jättäen holle pehmeän, puhtaan tunteen. Sisältää A- ja E- vitamiinia, jotka edistävät elinvoimaisuutta ja verenkiertoa! 100% vegaaninen.

Seerumi on erityisen kosteuttava ja hoitava nestemäinen hoitoaine kasvoille!

Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ja estää ihon kuivumista. Hyaluronihappo toimii myös niin sanottuna anti-age -aineena: sillä on juonteita ja ryppyjä häivyttävä vaikutus. Se saa ihon näyttämään sileämmältä, jolloin iho näyttää myös nuoremmalta. Seerumi tekee ihosta sileämmän ja kiinteämmän.

Seerumi aktivoi ihon uudistumista: rypyt ja juonteet näyttävät pehmeämmiltä, iho tuntuu joustavalta ja kiinteämmältä. Tämä on todellinen nuoruuden seerumi, jota kannattaa testata!

Kaikille ihotyypeille. Sopii päivä- ja yökäyttöön. 100% vegaaninen.

Avokadoöljy

Avokadoöljy puristetaan kokonaisesta avocadosta. Öljyssä on 17 hivenainetta ja 13 mineraalia. Näiden lisäksi A-, E- ja D-vitamiinia.
A-vitamiini tasapainottaa ihon omaa rasvatuotantoa, vahvistaa ja suojaa ihoa.
E-vitamiini on ihon kauneusvitamiini jokavilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja pehmentää ihoa.
D-vitamiini on ihon rakennusvitamiini, aktivoi ihon uusiutumista –kuolleet ihosolut korvaantuvat uusilla ja elinvoimaisilla.
Avokadoöljy vahvistaa couperosa-ihoa, häivyttää maksaläikkiä ja estää uusien muodostumista!
Ihanteellinen suoja iholle myös talven viimaan ja pakkasiin. 100% vegaaninen.