Glow kit

129,00 

Kuvaus

Palauta ihollesi nuoruuden GLOW ✨

Tuotepaketti sisältää: Kasvoveden, Bio-Erikoisvoiteen sekä Avokadoöljyn. Näiden tuotteiden avulla hoidat ja uudistat ihoasi tehokkaasti. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille!

VINKKI: Jos et ole aiemmin testannut Marja Entrichin tuotteita tässä on oiva pakkaus sinulle päästä mukaan ME:n iki-ihanien tuotteiden maailmaan! Sopii myös lahjaksi vaimolle, tyttöystävälle, siskolle tai ystävälle! Nämä tuotteet käyvät kaikille ihotyypeille.

KASVOVESI

BALANCE ME: Kasvovesi

Kasvovesisuihke sisältää 30 eri mineraalia ja merilevän arvokkaita ainesosia, jotka rauhoittavat, tasapainottavat ja supistavat ihohuokosia ja tehostavat hoitavien tuotteiden vaikutusta iholla.  Merileväuute myös aktivoi aineenvaihduntaa ja ääreisverenkiertoa. Kasvoveden sisältämät ruusun eteeriset öljyt antavat ihollesi tärkeitä hivenaineita. Jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi joka tuntuu silkkiseltä.

Käyttöohje: Käytä aamuin illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen ja aina kun ihosi kaipaa raikastusta!

100% vegaaninen.

BIO-ERIKOISVOIDE

ENERGISE ME: Päivävoide

Syväravitseva päivävoide, joka on rikastettu huolellisesti valituilla ravitsevilla öljyillä sekä kasviuutteilla. Manteli-, karite,- avokado- ja jojobaöljyn korkeat vitamiini- ja antioksidanttipitoisuudet sekä tärkeät rasvahapot vahvistavat ihoa ja edistävät solujen uudistumiskykyä.  Sisältää myös elvyttävää Revitalinia, edistyksellistä ihonhoitokompleksia, joka auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kimmoisuuden ja kosteustasapainon lisäämällä ihon energiatasoa. Bio-Erikoisvoide on yksi Marja Entrichin ensimmäisistä kehittelemistä voiteistaan!

Ihanteellinen kuivalle ja elottomalle iholle.

100% vegaaninen

Käyttöohje: Levitä iholle aamulla ihon puhdistuksen jälkeen.

AVOKADOÖLJY

SOFTEN ME: Kasvoöljy

Ravintopommi ihollesi!

Avokadoöljy kylmäpuristetaan kokonaisesta avokadosta. Öljy sisältää 17 eri hivenainetta ja 13 eri mineraalia sekä runsaasti hyviä rasvahappoja. Kasvipohjainen, nopeasti imeytyvä kasvoöljy, johon on lisätty kosteuttavaa avokadouutetta, joka sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiinia. Avokadoöljy edistää tehokkaasti solujen uusiutumista, suojaa ja vahvistaa couperosaihoa. Tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän ja pitää ihon elastisena. Avokadoöljy sopii iholle, joka on eloton ja kaipaa kipeästi ravintoaineita.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle.

100% vegaaninen.

Käyttöohje: Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin.