Anti Age kit

166,00 

Kuvaus

Anti Age pakkaus sisältää: Niasiiniamidivoiteen, Seerumin sekä Silmänympärysvoiteen.

Näillä tuotteilla taistelet tehokkaasti ikääntymismuutoksia vastaan!

NIASIINIAMIDIVOIDE

TREAT ME: 24t voide

Ihmevoide joka pitää testata!

Kiinteyttävä ja kosteuttava kasvovoide, joka sisältää 4 % voimakasta niasiiniamidia. Niasiiniamidivoide on monitoimivoide juonteisiin, ryppyihin, maksaläiskiin ja jopa akneiholle. Niasiiniamidi vahvistaa ihon kimmoisuutta, pienentää ihohuokosia ja juonteita sekä tasoittaa ihon sävyä. Niasiiniamidi myös tukee ihon suojakerroksia säilyttäen kosteuden, vähentäen punoitusta ja pigmentaatiota. Tehokas tyrniöljy uudistaa ja rakentaa soluja sekä auttaa hoitamaan stressaantunutta ihoa.

Kaikille ihotyypeille jotka kärsivät juonteista, pigmenttimuutoksista tai aknesta. Voidaan käyttää kuuriluontoisesti.

Niasiiniamidi on ihotautilääkäreiden ylistämä ihmeaine jota kannattaa kokeilla!

100% vegaaninen

Käyttöohje: Levitä iholle aamulla tai illalla puhdistuksen jälkeen.

SEERUMI

REHYDRATE ME: Kasvoseerumi

Nuoruuden seerumi ikääntymistä vastaan!

Ihon vanheneminen ilmenee ryppyinä, ihohuokosten suurentumisena, ihon värin muuttumisena, ohentumisena ja veltostumisena. Ihon pinnassa ilmenevät merkit johtuvat ihon alemmissa kerroksissa tapahtuvista muutoksista, joita ovat elastiinin ja kollageenin vähentyminen sekä verenkierron heikentyminen.

Erittäin voimakas hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi, joka kosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta täyteläisen, silkkisen ja säteilevän. Hyaluronihappo toimii myös niin sanottuna anti-age-aineena: sillä on juonteita ja ryppyjä häivyttävä vaikutus. Se saa ihon näyttämään sileämmältä, jolloin iho näyttää myös nuoremmalta. Tuote aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa tehden ihosta sileämmän ja kiinteämmän. Kosteuttavat molekyylit auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa.

Seerumi aktivoi ihon uudistumista: rypyt ja juonteet näyttävät pehmeämmiltä, iho tuntuu joustavalta ja kiinteämmältä. Tämä on todellinen nuoruuden seerumi, jota kannattaa testata!

Kaikille ihotyypeille. Sopii päivä- ja yökäyttöön. Voit hyvin käyttää Seerumia myös kuuriluontoisesti kun iho tarvitsee kosteutusta!

100% vegaaninen.

Käyttöohje: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle kasvoveden jälkeen aamuin/illoin ennen kosteusvoidetta. Tehosta vaikutusta levittämällä seerumin päälle suosikki ME:n kosteusvoidettasi tai kasvoöljyä.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

SEE ME: Silmänympärysvoide

Silmänympärysiho kiinteäksi!

Silmänympärysvoide kiinteyttää ja elvyttää silmänympärysihoa. Väsymyksen merkit, turvotukset ja juonteet vähentyvät huomattavasti. Iho on joustavampi ja näyttää nuorekkaammalta.

Silmänympärysvoide sisältää mm. pentavitiini, revitalin BT ja hyaluronihappo BT. Johanneksenleipäpuu-uute pehmentää ihoa ja auttaa rakentamaan soluja uudelleen. Ravitsevat öljyt, kuten jojoba-, avokado- ja sheaöljy, antavat iholle sen tarvitsemat vitamiinit ja ravinteet.

100% vegaaninen.

Käyttöohje: Levitä silmänympärysvoidetta aamuin ja illoin puhdistetulle silmänympärysiholle.